0

Notulen eindresultaat downloaden


A
Anonymous

Het bestand van de notulen laat in de voorbeeldmodus het 'eindrestulaat' zien (incl. besluiten en taken), maar zodra ik het ga bewerken in Word zijn mijn besluiten en taken weg. Is er een mogelijkheid dat ik de notulen in voorbeeldmodus (dus met de besluiten en taken) kan opslaan in mijn eigen omgeving? Het is mij wel gelukt maar ik denk dat dit met de update is verdwenen.

A

Activity Newest / Oldest

G

Gerben

Status changed to: Closed

G

Gerben

Dat is helaas niet mogelijk. De notulen worden in 3 stappen opgebouwd:
De eerste stap is als je in de portal een nieuwe notulen begint en een template selecteert. Dan worden al wat gegevens de vergadering in het template opgenomen en een document aangemaakt.
De tweede stap is dan dat je als organizer aan de slag gaat en de notulen verder aanvult met tekst die de daadwerkelijke notulen vormen.
De derde stap gebeurt dan als de notulen worden gepubliceerd. Dan zullen de taken en besluiten worden ingevoegd. Tot die tijd zal er tijdens het bewerken inderdaad een plaatshouder in het document staan. Dit zodat alle taken en besluiten aan het eind worden meengenomen in het eindresultaat. Als je namelijk tijdens het vergaderen en notulen nog nieuwe taken en besluiten aanmaakt, zullen die dan aan het eind ook worden toegevoegd. Maar dat is de reden dat tot publicatie je enkel de plaatshouder zult zien. Als de notulen gepubliceerd zijn, zijn ze uiteraard in te zien en te downloaden en inclusief alle taken en besluiten.